Epub Read Mos ik o ma – norfolkfmradio.co.uk

Mos ik o ma

Edmond Tupja à 1 SUMMARY

Liber i jashtzakonshem Nuk mbahem per tip Emocional E Kam Lexuar Me Lot por e lexuar me lot sy nga faa e pare tek e fundit Nje liber ku ndihesh sikur je ftuar ne nje bisede emocionale me autorin prane nje vatre te ngrohte ne nje nate. U bënë gati dy vjet ë babai nuk është më mama Kur të shoh te ngrohte ne nje nate. U bënë gati dy vjet ë babai nuk është më mama Kur të shoh vetmuar e di ë ty të merr malli për të por ti nuk e përmend më madje edhe kur ta kujtoj unë nganjëherë ti mjaftohesh me një tundje koke ë përhap pikëllim rreth e ark meje një pikëllim të rëndë e masif ë më pret çdo ov për ta vazr biseden e nisur Atëherë nis e mendo.
The Road to Blue Ribbon Baking
Te gjate dimri U ndjeva jashtzakonisht e perfshire Pavaresisht se mami im eshte e re rreth te 60 Po po e re ka dhe 40 vite jete 60 Po po e re ka dhe 40 vite jete serisht ne shume fragmente
Te Librit Gjeta Veten I 
librit gjeta veten I autorit nese nuk ka bere dicka te J lidhur me marrëdhëniet e tua me tim atë Me gjithë kontradiktat nganjëherë të thella dhe sfilitëse ë ju kundërvinin me njëri tjetrin sidomos pa u bërë ende me tre fëmijë ti kurrë nuk më usheve mëri dhe a më pak urrejtje për të; për ty "Kishte Rëndësi ë Unë Ta Respektoja E "rëndësi ë unë ta respektoja e doja tim atë pavarësisht sjelljes së tij të padrejtë. Gjashme te shkruaj nje liber Me Jeten Pas Humbjes Se jeten pas umbjes se Sa me shume lexoj nga Edmond Tupja a me shume dua te lexoj Zoti ose gjithcka tjeter e eshte me e madhe se ne jua befte jeten me te bukur nje shpirti te dlire si Në çaste të caktuara me ty nënën time Sigurisht ju ishit njohur dlire si Në çaste të caktuara me ty nënën time Sigurisht ju ishit njohur ishit dashuruar kur ishit partizanë dhe im atë të donte por sipas mënyrës së vet dmth jo gjithmonë siç e kishe ëndërruar ti adoloshente romantike ë kishe lexuar plot libra sentimentalë me istori të dhimbshme dashurie Por ë Në Shumicën ë në shumicën rasteve mbaronin me appy end.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *